Romanian

Pregătirea ca Profesor este atât pentru a-i învăța pe COPII, cât și pe ADULȚI

Cu pregătirea pe care v-o oferim veți putea preda acest concept copiilor din școli, grădinițe și alte locuri de instruire a copiilor. Cu siguranță îi va inspira și pe părinți, la fel de bine.

Noi vom trece printr-un program de una sau două sesiuni de circa 45-60 de minute, program pe care voi îl puteți utiliza în mod direct cu copiii și prin care puteți lucra în profunzime cu diferite părți ale lor.

De asemenea, veți avea oportunitatea de a practica voi înșivă diferite elemente cum ar fi:

  • Conducerea respirației pentru copii de diferite vârste
  • Crearea și interpretarea jocurilor pe roluri
  • Veți face exercițiile care urmează să le faceți cu copiii pentru a simți cum ar putea fi aceasta pentru ei;
  • Utilizarea vocii – pentru voi înșivă și de asemenea câteva exemple despre cum să faceți asta cu copiii.

Dacă deja sunteți profesori sau predați într-o grădiniță, puteți desigur folosi elementele programului în munca voastră zilnică. Vom discuta ce este de făcut și de ce, precum și alte elemente are predării.

O altă parte importantă: Contactul cu educatorul/învățătorul/profesorul clasei înainte de vizitarea acesteia. De exemplu: Probleme existente în clasă la care ei ar vrea să facă referire în jocul rolurilor, cum v-ar plăcea să fie așezați copiii în timpul sesiunii, felul în care profesorul își poate continua munca, etc.

La sfârșit vom discuta cum să aplicați acest program în școli. În Danemarca profesorii pot decide dacă doresc să aibă ca oaspeți (la clasă) alți profesori (de asemenea, și alte persoane care nu au pregătire de profesori) fără să ceară vreo permisiune. Poate fi diferit în țara voastră.

În ultima sesiune participanții la training au oportunitatea să exprime probleme cu care ei s-au confruntat.

După training veți primi un DVD cu diferite interpretări de roluri care au fost jucate. Puteți, desigur, să creați propriile voastre roluri, potrivite pentru copiii cărora urmează să le predați. DVD-ul reprezintă și posibilitatea de a-l folosi în acest scop, dacă nu vă este la îndemână să interpretați.

Recomandăm să fi participat la școala Energiilor Sexuale. Este vorba de școala Energiilor Sexuale a lui Tobias: Înțelegerea abuzului fizic și psihic. Vă invităm să citiți mai multe despre aceasta pe www.respiratiaconștientă.ro, blog.zonatrezirii.ro sau pe www.crimsoncircle.com

Notă importantă: Participarea la training nu garantează faptul că veți fi certificați ca învățători/instructori. Dacă nu veți fi certificați veți primi jumătate din taxa de înscriere înapoi. Nimic altceva nu vă va fi înapoiat.

Puteți citi împărtășiri ale altor participanți la Trainingul nostru aici.

Urmăriți o introducere despre activitatea noastră pe YouTube

Următorul curs de pregătire ca profesor al Teatrului Conștiinței

Înregistrare

Not planned yet.
Preț: 395 Euro
După: 495 Euro.

Vă puteți înregistra plătind suma în contul nostru de PayPal. De asemenea, vă rugăm să ne trimiteți un email la: info@amaram.dk cu numele vostru, adresa și numărul de telefon. După primirea plății vă vom trimite o confirmare.

background

Teatrul Conștiinței pentru toate vârstele! Curs Cloud

Este un curs pe care îl pot vedea părinții împreună cu copiii lor sau să-l folosească ca inspirație.

Puteți vedea fragmente din acesta pe YouTube aici.

Clasa Cloud nu mai este în magazinul CC. Vom deschide spre vânzare pe AMAZON în curând.

background
Contactați-ne
Aveți întrebări?
Contact Us